Uw privacy

Al onze bestuursleden hebben in de loop van de tijd adresgegevens verzameld van mensen met wie we het contact willen onderhouden. Als er een reden voor is, kunnen we deze contactgegevens wel onderling uitwisselen, maar we verstrekken ze niet aan derden.

We houden ons netwerk op de hoogte van nieuws over onze gemeenschap via ons tijdschrift Informatie, onze digitale nieuwsbrief ‘Bericht van de Kapel’, en via deze website.

Het tijdschrift Informatie

Wilt u zich aan- of afmelden voor Informatie, of wilt u een adreswijziging doorgeven? Dat kan met een schriftelijk bericht aan het secretariaat (zie hieronder)

De digitale nieuwsbrief Bericht van de Kapel

Voor de verzending van onze digitale Nieuwsbrief, ‘Bericht van de Kapel’ maken we gebruik van het internetprogramma MailChimp. De adresgegevens die u hier invoert, komen terecht op een verzendlijst op een beveiligde server. Deze gegevens worden nooit verkocht aan derden. Mailchimp zal geen contact met u opnemen, tenzij u zelf het initiatief hebt genomen. Op deze pagina leest u alles over het privacy beleid van MailChimp.

Wilt u uw adresgegevens voor de digitale Nieuwsbrief ‘Bericht van de Kapel’ aanpassen, of wilt u zich aanmelden of afmelden? U kunt dat eenvoudig zelf doen via de links onderaan elk ‘Bericht van de Kapel’. Lukt dat niet, of heeft u vragen, neemt u dan contact op met het secretariaat (zie hieronder).

Inzage in uw gegevens

U heeft recht op inzage in uw gegevens. Wilt u graag dat we uw gegevens uit ons bestand aanpassen of verwijderen, meld het dan bij het secretariaat (zie hieronder).

Overig

Deze privacy verklaring is niet van toepassing op de websites van derden die via links vanuit de website van GCE-Nederland kunnen worden bezocht.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat, zie pagina Contact.